Wednesday, June 26, 2019

To "The Miracle Mile Shot" είναι μια πειραματική ταινία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από τον ελληνοαμερικανό καλλιτέχνη-φωτογράφο Ιθάκα Ντάριν Παππά (Ithaka Darin Pappas)



To "The Miracle Mile Shot" είναι μια πειραματική ταινία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους από τον ελληνοαμερικανό καλλιτέχνη-φωτογράφο Ιθάκα Ντάριν Παππά. Αυτή είναι η τρίτη στη σειρά του hip-hop Photomentaries σχεδόν εξ ολοκλήρου στηριζόμενη στη δική του αρχειακή απεικόνιση των ραπ καλλιτεχνών West Coast.


Η Ithaka αναφέρει τον θρυλικό παραγωγό ντοκιμαντέρ Ken Burns ως κινητήρια δύναμη για να ξεκινήσει αυτό το είδος κινηματογραφικής δουλειάς.

"Αρχίζω να γνωρίζω αυτά τα πράγματα στον κόσμο σε διαφορετικούς χρόνους και μέρη σε όλο τον κόσμο, σε αεροπλάνα, σε οίκους φίλων και ούτω καθεξής. Εθνικά Πάρκα: Η καλύτερη ιδέα της Αμερικής προέρχεται από την ίδια πηγή, ο Ken Burns, είναι εκπληκτικό.


Συνειδητοποίησα ότι ήμουν ένας από τους δημιουργούς αυτού του είδους της φωτογραφίας, που είναι ακόμα πιο σημαντικό από αυτό. Το Miracle Mile Shot είναι το τρίτο μου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Eazy E & Venice Locals (Μια ιστορική ημέρα στην αδελφότητα του Hip Hop και του Skateboarding


Καλώ αυτά τα έργα Photomentaries, που σημαίνει ότι σε αυτό το σημείο χρησιμοποιώ μόνο φωτογραφίες ακόμα σε κίνηση, με ήχο και κείμενο σε ομιλία. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα πάρω μια αφήγηση, απολαμβάνω την επικοινωνία κλειστού στόματος και σκέφτομαι.




Το "Miracle Mile Shot" εμφανίστηκε επίσης στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και έχει ήδη υποβληθεί σε διάφορα φεστιβάλ φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.

No comments:

Post a Comment